راهنمای خرید فر برقی یا گازی دیموند

راهنمای خرید فر برقی یا گازی دیموند

راهنمای خرید فر دیموند

انواع فر از نظر نوع و محل نصب در آشپزخانه به دو دسته توکار و معمولی تقسیم می‌شوند و از نظر نحوه پخت و پز غذا، به فر گازی و فر برقی و فر کانوکشن تقسیم می‌شوند:
فر تمام برقی: این نوع فر بیشتر برای محل‌هایی مناسب است که لوله‌کشی گاز ندارند، یا برای مشتریانی که می‌خواهند فر حرفه‌ای داشته باشند، مفید است. قیمت فرهای برقی دیموند از حدود یک میلیون پانصد آغاز می‌شود و مدل هایی تا یک میلیون و هفتصد نیز در بازار وجود دارد .
فر گازی- برقی: این فرها در آن واحد باید هم به برق و هم به گاز وصل باشند که برای گرم کردن فضا از شعله گازی و برای جوجه گردان، تایمر، جرقه زن و… از برق استفاده می‌کنند. قیمت این نوع فرهای دیموند نیز از یک میلیون و پانصد تومان آغاز می‌شود.
فر فن‌دار یا کانوکشن آون: همان‎طور که از نام این نوع هم مشخص است، فرهایی هستند که به فن (Fan) مجهز شده‌اند. فن جریان هوای داغ را در اطراف غذا به صورت یکنواخت پخش و فرایند پخت را سریع‎تر می‌کند.

چند نکته مهم که در هنگام خرید فر باید به آن توجه کنیم:
1. مصرف انرژی فر
2. عایق‌بندی بدنه برای حفظ دمای داخلی
3. تحمل دمای شیشه داخلی
4. داشتن ضمانت معتبر
5. جنس بدنه داخلی، کیفیت در فر
6. تناسب سایز و اندازه فر با اندازه آشپزخانه



حتما نگاهی به این مقالات بیندازید


محصولات مرتبط با مقاله


نظر

نظرتان را بگویید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.