5 نکته برای استفاده بهینه از فضای آشپزخانه های کوچک

5 نکته برای استفاده بهینه از فضای آشپزخانه های کوچک
بسیاری از ما معمولا در آشپزخانه هایی با فضاهای کوچک راهرو مانند آشپزی می کنیم، غافل از اینکه به راحتی می توانیم شرایط را تغییر دهیم و آشپزخانه ای با کارایی بالا مانند آشپزخانه های بزرگ تبدیل کینم. رمز کار این نیست که وسایل زیادی در آن بگنجانید. فقط ضروری ترین وسایل را انتخاب کنید، مثلا یک اجاق و ظرفشویی و یک یخچال. هوشمندانه بیندیشید تا بتوانید دیگر وسایل ضروری مورد نیازتان را هم به آن بیفزایید.اگر فضایتان کم است آشپزخانه های آماده بهترین راه استفاده از فضاست. سعی کنید مدل های مختلف آن را در بازار بیابید. در حال حاضر بسیاری از شرکت ها به منظور پاسخگویی به نیاز مشتریان خود آشپزخانه های جمع و جور را عرضه می کنند که این قابلیت را دارد تا بسیاری از وسایل ضروری مورد نیاز را در قسمتی از دیوار در خود جای دهد. البته این طرح های مبتکرانه گران اند اما کارایی آنها ارزش چنین سرمایه گذاری را دارد.
1. سعی کنید از وسایل جمع و جور استفاده کنید امروزه به راحتی می توان وسایل کوچک و جمع و جور پیدا کرد. از اجاق گاز های دو شعله گرفته تا ماشین ظرفشویی های کوچک که همگی در بازار یافت می شوند .
2. می توانید وسایلی مانند فر توکار یا ماکرویو را روی دیوار نصب کنید تا فضای کف آشپزخانه وسیع تر شود.
3. از طرح هایی استفاده کنید که دو کاره اند، مثلا ظرفشویی که رویش تخته خرد کن قرار می گیرد که دو کاره اند . تا بتوان از سطح آن هم استفاده کرد. در محل های کوچک باید از فضا استفاده ی بهینه شود.
4. از فضاهای مرده و بی استفاده به جای انباری استفاده کنید. کتاب های آشپزخانه را می توانید روی یخچال بگذارید. وسایل کیک پزی را پشت بشقاب های دم دستی زیر قفسه ها قرار دهید.
5. به جای استفاده از درهای معمولی سعی کنید از درهای کشویی استفاده کنید که فضای کمتری را اشغال کند.
نظر
نظرتان را بگویید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.